top of page
Provit logo

En god start i livet
– Mine hunder fôres utelukkende på Provit. Det fungerer utmerket og gir valpene en god start i livet, sier oppdretter Halvor Sigfridstad.


Sigfridstad har drevet med avl og oppdrett av Airedale terrier i en mannsalder, og driver i dag Rabben Kennel i Åsnes i Solør.


Han introduserer valpene for Provit allerede ved tre-fire ukers alder, og gir da gjerne en blanding av Provit valpefôr og Provit geitemelk. Etterhvert som valpene vokser til, kutter han ut geitemelken.

– Tidlig tilleggsfôring sparer tispa, og gir valpene god tilvekst. Provit er lett å spise og valpene blir runde og fine. Det viktigste med valpefôring er å gi de et godt balansert fôr, slik at de får tilført alle næringsstoffene de trenger. Samtidig skal valpen vokse passe raskt, slik at muskler og skjelett utvikler seg riktig, sier Sigfridstad.


Han oppfordrer alle sine valpekjøpere til å fortsette å fôre med Provit også etter at de henter valpen hjem.


– Jeg er overbevist om at Provit er det beste du kan gi en hund, og pleier derfor å sende noen bokser valpefôr med til valpens nye hjem. På den måten kan valpekjøperne få oppleve hvor enkelt det er å bruke, og valpene får en myk overgang til nytt hjem. Fôring med Provit er allergiforebyggende, og det er spesielt viktig for raser som sliter med dette. Jeg har ikke opplevd problemer med allergi etter at jeg gikk over til Provit. Fôring med Provit er oppskriften på sunne, friske og holdbare hunder, den erfarne oppdretteren.


Sigfridstad er opptatt av at Provit er et naturprodukt, og at det har en smak og konsistens som hundene elsker.


– Hunder er utviklet for å spise kjøtt, og med Provit kan jeg være trygg på at de får i seg mat som er naturlig for dem. Det er ikke uten grunn at ville dyr først spiser innmaten på et byttedyr, og at det helst er det de gir til valpene sine. Jeg har aldri opplevd at verken valper eller voksne dyr ikke spiser opp maten når de får Provit, forteller Sigfridstad.


Comments


bottom of page