top of page
Provit logo

Jesperpus og Provit lanserer smakfull kattemat


Jesperpus sammen med matmor Aina Stormo. Foto: Tun Byrå


Jesperpus er kåret av Time Magazine til ett av verdens 100 mest innflytelsesrike dyr og han elsker nye opplevelser. Nå er Jesperpus aktuell med norskprodusert høykvalitets kattemat. Provit, i samarbeid med Jesperpus, lanserer i disse dager godbiter og våtfôr til katt


Jesperpus er en katt som er som de aller fleste katter – han liker å gjøre det han liker å gjøre. I tillegg til lange turer og fjellklatring, liker han både jakt,  fisking og bading.

(Han liker ikke bading, men synes det er gøy når han først er i gang). Han liker selvsagt å klatre i trær og å smyge i buskas og kratt. Jesper har en liten bror som heter Kasper og sammen har de en hund. Alle tre er veldig glade i hverandre, men det kan bli veldig trangt i favorittstolen. Det er litt teit. Men det meste er bra.


Jesperpus er en ekte huskatt. Sånn som de fleste katter. Med lange dager fylt med eventyr, så trengs det en skikkelig go’bit og et godt fôr. Det får han av matmor Aina!

Endelig kan Jesperpus få servert velsmakende og norskprodusert mat. Jesperpus frysetørket go’biter er laget av 100 % norske råvarer uten tilsetningsstoffer. Frysetørking bevarer råvarens kvalitet, slik at du kan gi din katt sunne og næringsrike go’biter som belønning eller tilleggsfôr. 


Jesperpus frysetørket go'biter.


I tillegg lanserer Jesperpus og Provit “Svinegod”, et våtfôr som er laget av ferske råvarer fra storfe og svin med deilig smak, akkurat slik Jesperpus liker det. Dette er et balansert fullfôr som gir katten din all den næringen Pus trenger.


Comments


bottom of page