top of page
Provit logo

Provit gir tilbake til hundemiljøet

Oppdatert: 12. mar.


Foto: Tun Byrå

I tillegg til å produsere hundefôr av høy kvalitet med norske råvarer, er det viktig for Provit å være en god støttespiller for hundemiljøet i Norge. 


For Provit handler støtten om å bidra med konkurranser på Facebook, premier til hundeklubber og utstillinger, samt konkurranser i ulike hundesporter gjennom hele året. I tillegg er Provit hovedsponsor av Provithallen i Ski som gjør at over 200 aktive hundeførere får optimale treningsforhold hele året, uansett vær og føreforholdene utenfor. 


Siv Heia Uldal er nestleder i Follo Brukshundklubb og var en av initiativtakerne til etablering av en innendørshall med treningsmuligheter året rundt. Da de skulle finne en hovedsponsor, var Provit førstevalget.


– Vi ønsket oss en samarbeidspartner med fokus på norske råvarer og da var Provit det naturlige valget. De syntes dette var en kjempegod idé og sa ja med en gang. Det er vi veldig glade for, forteller Heia Uldal.


En av dem som har stor glede av Provithallen til Follo Brukshundklubb er agilityutøver Frøydis Harden. Hun er veldig fornøyd med at det er akkurat Provit som er deres sponsor.


– Provit er basert på norske kjøttråvarer og er med på å holde liv i den norske bonden. Det er bra, sier Harden.


Per Olav Gausereide, markedssjef i Provit, forteller at Provit er opptatt av å stimulere til et stort og variert hundemiljø ved å bidra med produkter og ressurser.


– Det er i det aktive hundemiljøet vi finner de mest bevisste hundeeierne. For Provit er det å kunne være tett på dette miljøet en mulighet til å få tilbakemeldinger på produktene våre og innspill til nye produkter. Det er jo hundefolket vi lever av, så et samspill med hundemiljøet er selvsagt utrolig viktig for oss. I tillegg er det en god bekreftelse å se friske, aktive ekvipasjer utfolde seg i hundesport som et resultat av riktig ernæring, sier Gausereide.

Comments


bottom of page