top of page
Provit logo

Godbit skaper vennskap og tillit

- Jeg har masse reserverte hunder som vil fortest mulig ut herfra, men får de en godbit så vil de bli her.

God opplevelse: Nancy får en god opplevelse hos veterinær Per-Jacob Ølstad

Du finner alle produktene i nettbutikken vår: https://hundefor.no/


Per-Jacob Ølstad på Sørum og Fet veterinærkontor har vært veterinær i 35 år. De siste 15 årene har han jobbet som smådyrveterinær, og vet godt hvordan man behandler engstelige hunder.


- En godbit fungerer nesten alltid.


- Hunder er forskjellige, noen er sure, noen stresset og andre mer fortrolige, men en godbit fungerer nesten alltid. Jeg har masse reserverte hunder som vil fortest mulig ut herfra, men får de en godbit så vil de bli her.


Relasjonsbygger

Hunden Nancy skal til pers. Hun hopper relativt villig opp på benken for undersøkelse, men finner ikke helt roen. Per-Jacob henter fram Provit-posen og fanger oppmerksomheten hennes. Han vet at dette er den beste måten å kommunisere med hunden på for å skape en god relasjon.

-Nå kjenner ikke hun meg veldig godt, men du ser hvor tillitsfull hun er når hun får godbiter. Hun er i utgangspunktet ganske trygg, men hun kjenner jo ikke meg, sier han.


Rene råvarer

Og ganske riktig setter Nancy seg rolig ned slik at Per-Jacob kan gjennomføre undersøkelsen uten problemer.


-Godbiten roer hunden og gjør det mye lettere å gjennomføre en konsultasjon. Jeg bruker bare Provit, for da vet jeg hvor det kommer fra. De er norskproduserte, består av rene kjøttråvarer, og vi er trygge på hva vi får.


Belønning: Provit godbiter fungerer veldig godt som belønning


Trening med godbiter

Godbiter er også veldig bra for innlæring. Nesten alle hundekurs nå går på positiv forsterkning med godbiter som belønning. Da er det greit at de kan få godbiter som de kan spise store mengder av og som næringsmessig er greit, forteller Per-Jacob.

For hundetrenere er det en fordel at Provit godbitene ikke lukter, og man kan fint oppbevare dem i lomma. Hundene er villige til å jobbe lenge for godsakene, enten det er hos veterinæren eller på trening.


Hunden elsker Provit

Selv sier Ølstad at han bruker minst en pose Provit om dagen. En del godbiter er store og harde og egner seg ikke for små hunder. Provit har en passe størrelse og kan pulveriseres. I tillegg er det et godt produkt som hundene elsker.


  • Hunden blir bekvem og lett å ha med å gjøre, og det gjøre arbeidssituasjonen lettere for meg. Hunden blir bekvem og lett å ha med å gjøre, og det gjør arbeidssituasjonen lettere for meg, sier han. En realitet han tydelig kan demonstrere. Nancy og Per-Jacob er allerede blir gode venner, og ingenting tyder på at dette har vært en stressende opplevelse for den tilsynelatende veldig fornøyde hunden. Hun kommer nok gladelig igjen og hilser på veterinærene på Sørum og Fet veterinærkontor.Beroliger: Godbitene gjør undersøkelsene lettere for veterinærer


Fordeler med Provit godbiter:

  • Skaper tillit

  • Roer hunden

  • Beroliger i stressede situasjoner

  • Gjør innlæring lettere

  • Man vet hva man får (rene kjøttråvarer produsert i Norge)


Du finner alle produktene i nettbutikken vår: https://hundefor.no/

Comments


bottom of page