top of page
Provit logo

Provit monoprotein – fôr med kun én proteinkilde


Noen hunder er kresne eller kan reagere negativt på ulike proteinkilder i fôret. Til disse er det fint å servere fôr med kun én proteinkilde. Da får hunden et fôr den liker, og du kan unngå proteinkilder den reagerer på.


Provit monoprotein er basert på kjøtt og innmat fra kun lam, kun storfe eller kun kylling som proteinkilde. Derfor er den egnet til å kartlegge hva hunden reagerer på ved mistanke om allergi eller fôringsrelaterte plager.

– Til hund med sensitiv fordøyelse, fôrallergier eller fôrintoleranse har Provit laget en serie som svarer på nettopp denne type utfordringer. Provit monoprotein er et fullfôr med kun én proteinkilde. Du kan velge mellom kylling, storfe eller lam. Hunden din er sikret å få alle næringsstoffene den trenger, samtidig som du har full kontroll på hvilken proteinkilde den får, forteller veterinær Guro Byfuglien, som har god erfaring med bruk av Provit monoprotein som elimineringsdiett.


Provit monoprotein er også godt egnet for kresne og småspiste hunder, som har lagt sin elsk på smaken av storfe, kylling eller lam. Fôrets høye smakelighet og lettspiste konsistens sikrer hunden et næringsrikt måltid.


Provit monoprotein er et våtfôr som er ernæringsmessig tilpasset voksne hunders behov. Det har lavt fettinnhold, inneholder ikke korn og er glutenfritt. Omega-3 fra linfrøolje støtter leverens funksjon, bidrar til myk og sunn pels, reduserer irritasjon i hud og poter, og kan virke forebyggende mot hjerte- og karsykdommer.


Les mer om Provit monoprotein her.


Comments


bottom of page