top of page
Provit logo

Gi hunden det fôret den fortjener!

Oppdatert: 2. jun. 2023

Med Provit boksmat kan du servere et kjøttrikt våtfôr som sikrer hunden et komplett og ernæringsmessig balansert måltid. Da kan hunden holde seg frisk i hverdagen og yte optimalt både på trening og i konkurranser.


Hunden er en kjøtteter. Da passer det godt at Provit hundemat inneholder 100% norsk kjøtt og innmat. Råvarene hentes fra Norturas slakterier og har svært god kvalitet.


– I Norge holder både kjøtt og innmat en veldig høy kvalitet. I Provit hundemat bruker vi norske råvarer. Det meste tilsettes ferskt, og det som fryses, fryses ned rett etter slakting for å bevare kvaliteten, forklarer Milka Kosanovic Tesla, produktutvikler i Provit.


Provit er et fullfôr, og inneholder alt hunden trenger av næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Det kan brukes alene, eller som et tilskuddsfôr til hunder som er matleie eller trenger litt ekstra fôr i perioder.


– Voksenfôret tilsettes litt grønnsaker for å sikre at hunden får i seg nok fiber. Det er viktig for hundens fordøyelse. Grønnsakene som tilsettes er norske og av god kvalitet. I Provit tilsettes ikke mais eller korn som billig fyllstoff. Vi ønsker et fôr som består av mest mulig kjøtt, sier Tesla.


Våtfôr på boks har mange fordeler. Boksene hermetiseres for å holde en god hygienisk kvalitet, samtidig som næringsinnholdet bevares på en god måte.


– Hunden setter pris på et næringsrikt og smakelig fôr, og hermetiseringen gjør håndteringen av fôret veldig enkelt. Alle bakterier og sporer drepes, slik at fôret holder seg godt i lang tid. En åpnet boks tåler noen dager i kjøleskap, men boksene finnes i flere størrelser, så her er det bare å velge den som passer til din hund, avslutter Tesla.


Provit Voksen er en del av livsfaseserien til Provit. I serien inngår også valpefôr og seniorfôr. Du kan trygt gi hunden Provit hele livet.


Comments


bottom of page