top of page
Provit logo

Belønning hunden setter pris på


Foto: Marit Sørum


Med godbiter og tyggeprodukter fra Provit kan du gi hunden din det lille ekstra, både på trening og i hverdagen. Utvalget er stort, slik at du garantert kan finne noen varianter som din hund setter ekstra pris på.


– Det går ofte med mange godbiter i løpet av en treningsøkt, og da er variasjon viktig. Det hjelper hunden å holde engasjementet og interessen for øvelsene oppe. Mine hunder har noen favoritter som de er villige til å yte litt ekstra for. Det utnytter jeg i treningen, og tilpasser godbitene til hva vi trener på, forteller Cecilie Sæther Sjåstad.


Cecilie har i dag to hunder, en staffordshire bullterrier og en malinois, som hun trener og konkurrerer i lydighet og rallylydighet med. I tillegg til trening av egne hunder, har hun mange års erfaring med å holde kurs og atferdskonsultasjoner, og har også skrevet og gitt ut “Den komplette valpeboka” for deg som har fått en ny firbent venn i huset. Nå har hun brukt Provit sine produkter i tretten år, og er veldig godt fornøyd med det.


– Jeg har ennå tilgode å oppleve en hund som ikke liker Provit, og for meg som hundeeier er det trygt å vite at det er produsert i Norge, av rene og norske råvarer. Tidligere hadde jeg en hund som slet med allergier, og da var jeg avhengig av å vite hva slags proteinkilder både fôr, godbiter og tygg inneholdt for å unngå problemer. Med Provit hadde jeg full oversikt over hva han fikk i seg. Og selv om hundene jeg har nå tåler alt, sverger jeg fortsatt til Provit, sier Cecilie bestemt.


Provit Go’biten

Noe av det hun liker med Provit sine godbiter er at de er enkle å bruke både på trening, og i hverdagen forøvrig. Provit Go’biten består av frysetørkede terninger av lever, vom, kalkun, oksekjøtt, reinsdyr eller sei. Frysetørkingen fjerner vannet, slik at godbitene er både holdbare og smaksrike.


– Jeg liker at bitene er lette for hunden å tygge. Det betyr at jeg kan gi en god belønning, for så å komme raskt videre i treningen. På tur er de fine å gjemme i skogen eller bak en benk i parken, og la hunden søke dem opp. Hunder er glade i søksarbeid, og det er godt for hunden med både fysisk og mental trening, sier den erfarne hundetreneren.

Foto: Marit Sørum


Provit tygg

I tillegg til godbitene, gir Cecilie hundene tyggeprodukter nesten daglig. Også her har hundene sine favoritter.


– Særlig den frosne kalkunhalsen er gjev her i huset. Den er stor og varer lenge, og da er den ekstra stas å få. På trening hender det at jeg gir tygg som en ekstra jackpot-belønning, men da velger jeg noe som går raskere å spise, for eksempel strimlet griseøre eller lufttørket vom. Det er fint å kunne variere litt også her, forteller Cecilie.


Å tygge og slikke har en stressreduserende effekt på hunder, og jul og nyttårsaften kan være en tid som er utfordrende for mange hunder.


– Å gi hunden noe godt å tygge på og la den ligge trygt på plassen sin, er noe av det jeg anbefaler for en best mulig nyttårsfeiring med hund. Og vil du gi hunden en julegave eller noe ekstra godt i julen, er tygg fra Provit mye bedre enn julemat. Tygg finnes i mange varianter, i ulike størrelser og med ulik tyggemotstand. Da kan du garantert finne noen varianter som passer din hund, enten den er valp eller gammel, stor eller liten, avslutter Cecilie.

Foto: Marit Sørum


Utforsk utvalget

 
 

Comments


bottom of page