3717_Hermetikk_katt_storfe web.jpg

Go'biten Sei

Go'biten

INNHOLD:
40g frysetørket sei

NÆRINGSINNHOLD:
Råfett 3% // Råprotein 87%

Provit Naturlig Kattemat
 

PROVIT NATURLIG KATTEMAT ER RENE PRODUKTER AV UTVALGTE PROTEINKILDER UTEN KARBOHYDRATER. 

Komplett høykvalitets kattemat, laget utelukkende av norske råvarer. Dette reduserer risikoen for bl.a. matallergi, intoleranse og hudproblemer. Provit ren hermetikk er også godt egnet for sensitive katter som reagerer på korn, ris og poteter. Økt kjøttinnhold gir lettfordøyelig kattemat og er et komplett fullfôr for voksne katter.

Provit Go'biten Katt
 

FRYSETØRKET = UTEN E-STOFFER

Felles for alle smakene Go'biten serien er at de er frysetørket. Frysetørking gjør at de ferdige produktene har lang holdbarhet i romtemperatur, uten å tilsette stoffer i maten som konserverer og utsetter naturens gang. Når en råvare frysetørkes så trekkes nesten all fuktighet ut av produktet og man sitter igjen med et “komprimert” næringsinnhold uten å gå på bekostning av smak.

NORSKE RÅVARER

Provit Go’biten Katt er et helnorsk produkt. Råvarene kommer fra norsk fiskeri og de ferdige godbitene produseres og pakkes på Norsk Dyremat AS sitt anlegg på utenfor Kristiansund.

Belønning, godbit og smakstilsetning!
 

NÅR VANNET ER TRUKKET UT, BLIR PRODUKT OGSÅ LETT. 

Provit Go’biten veier kun 1/6 av råvarens vekt, dvs at en pose på 40 gram inneholder 240gram råvarer uten vann. De forskjellig smakene benyttes mest som belønning og godbit, men husk at dette er 100% rene norske råvarer som godt kan brukes i kattematen som smakstilsetning.