top of page
Provit logo

Provit Storfevom - perfekt ved høy aktivitet

Oppdatert: 12. mar.– Vom med krill er et fullfôr med høyt energinivå. Perfekt for hunder som skal prestere og enkelt å ha med på tur, mener Lena Boysen Hillestad, tidligere verdensmester i hundekjøring.


Smaken av storfevom er mange hunders favoritt og passer godt som en energikilde ved lengre turer, på jakt eller i forbindelse med krevende hundesport. Krill bidrar til et høyt energiinnhold og styrker immunforsvaret, samt er bra for ledd og muskulatur hos aktive hunder. I tillegg kan krill også bidra til å redusere risiko for hjerte- og karsykdommer.


– Hunder som skal prestere er ofte veldig fokusert på arbeidsoppgavene de skal gjøre. De kan være stresset og de prioriterer ikke alltid å spise. Storfevom med krill lukter godt og har høy smaklighet. Dette fôret vil hunden din spise uansett situasjon og det er proppfullt av energi, sier Boysen Hillestad. Hun mener at dette er et utmerket fôr til jakt, trekk, hundeløp, lengre turer og andre aktiviteter der hunden skal prestere.


– Siden fôret har så høy smaklighet, er Provit Storfevom også perfekt for hunder som ikke spiser nok. Det kan for eksempel være om man har flere hunder, og hannhundene spiser dårlig på grunn av tisper med løpetid, og det kan være kresne hunder som ikke får i seg nok mat. Siden dette er et produkt med høyt energiinnhold, så holder det å få i bikkja en mindre mengde av dette fôret, sammenlignet med mye annen hundemat, forklarer Boysen Hillestad.


Provit Storfevom er et fullfôr som inneholder alt hunden din trenger og finnes i praktiske 400 grams bokser.


– Storfevom med krill er et fullfôr på boks, et godt produkt å ha på lur uten at det blir dårlig. Selv har jeg boksemat liggende hjemme og i bilen lett tilgjengelig når jeg trenger noe ekstra til hundene mine. Hundemat skal være enkelt og dette er enkelt, næringsrikt og proppfullt av energi, avslutter Boysen Hillestad.

Kommentarer


bottom of page