top of page
Provit logo

Provit frysetørket storfevom – den perfekte turmaten


Påsken nærmer seg og mange tar hunden med på hyttetur, eller benytter vårsola til en overnattingstur i det fri. Med PROVIT frysetørket vom av storfe får du enkelt dekket hundens behov for en smakfull og næringsrik kost, uten at ryggsekken blir alt for tung.


PROVIT frysetørket vom består av 100% ren storfevom fra norske slakterier. Ved frysetørking fordampes vannet i råvarene ved lav temperatur og trykk. Da står man igjen med tørrstoffet, der all smaken og alle næringsstoffene finnes. Maten blir langtidsholdbar og like næringsrik som før frysetørkingen. I prosessen reduseres vekten med inntil 75%, så velger du frysetørket fôr blir sekken langt lettere å bære. Det passer jo fint når man er på tur.


Før servering tilsetter du vann og lar fôret stå og trekke. Da kan du servere hunden et næringsrikt og smakelig måltid den garantert vil sette pris på. I påsken yter gjerne hunden litt ekstra, enten den trekker, kløver, eller bare går lengre turer enn normalt. Med det øker også næringsbehovet. Da er frysetørket vom av storfe godt som et tillegg til det vanlige fôret, eller som eneste fôr. PROVIT frysetørket storfevom kommer i pakninger på en eller fem kilo. Fôret er oppdelt i mindre biter, slik at du enkelt kan tilpasse fôrmengden til din hund. Enkelt og greit, både for din turvenn og deg.


God tur!


Comentários


bottom of page